6994568734 Ροδοδάφνη, Αίγιο vetodomika@gmail.com
banner image


 

Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών:
 

- Τεχνικού γραφείου

- Εξειδικευμένων κατασκευών (Μπάρμπεκιου - διακοσμητικό σοβά)

- Προϊόντων δημιουργίας ζωγραφικής / γλυπτικης (πίνακες / αγάλματα)
 

Τεχνικού γραφείου

Το τεχνικό μας γραφείο παρέχει συντονισμό στη κατασκευή άνευ προηγουμένου. 
Ειδικά σε συστήματα BBQ (ψησταριές φούρνους πάγκους νεροχύτες κ.λ.π) εφευρίσκουμε τρόπους στησίματος πρωτοφανείς και πρωτότυπους.
Επιπλέον πρωτοπορήσαμε εφευρίσκοντας και κατασκευάζοντας τον σοβά με νωπογραφία και πλαστική γλυπτική, το τελικό προϊόν είναι μια οφθαλμαπάτη, δε χρησιμοποιούνται αναπαραγωγικά μέσα όπως καλούπια, στάμπες κ.λ.π.
Τα υλικά (δομικά και χρωστικές) αλλάζουν κατ' ανάγκη αναλόγως των συνθηκών και των επιφανειών εφαρμογής τα αποτελέσματα αξίζει να τα δείτε. 

VETO ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

 

 

 

 

 

     
     
 

Εξειδικευμένων κατασκευών (Μπάρμπεκιου - διακοσμητικό σοβά)

Εκτός του ότι διαθέτουμε BBQ (μπάρμπεκιου) να αγοράσετε, επιπλέον σας δίνουμε τη δυνατότητα να σας κατασκευάσουμε, όπως φαίνεται στις εικόνες, ολοκληρωμένη πρόταση αφού προηγηθεί μελέτη και σχεδιασμός, με δυνατότητα να δείτε σε οθόνη το τελικό αποτέλεσμα, ύστερα η εργασία στο χώρο σας γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, με λεπτομέρεια και καθαριότητα. 
Αυτό σας κάνει να νιώθετε ευχάριστα για τα χρήματα που διαθέτετε και εμάς να ξεχωρίζουμε. 

- Για εκείνους που τα θέλουν όλα στην εντέλεια. -

*ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

 

 

 

 

 

Δείγματα της δουλειάς μας,(Πλαστική γλυπτική. Νωπογραφία)  όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι αντιλαμβανόμαστε κάθε περίπτωση ως διαφορετική, θέλοντας να αποδείξουμε ότι τιμούμε κάθε πελάτη μας ως ξεχωριστή προσωπικότητα, οπτικοποιώντας το όραμά του στην επιφάνεια που μας εμπιστεύτηκε να φιλοτεχνήσουμε. 
Επειδή λοιπόν δε χωράνε όλοι σε ένα καλούπι εφηύραμε αυτή τη τεχνική η οποία ξεχωρίζει,υπερέχει, από παρόμοιες εργασίες που χρησιμοποιούν καλούπια στάμπες και άλλα αναπαραγωγικά μέσα.

* Veto ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ 

* Veto ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

 

 

 

     
     
 

Προϊόντων δημιουργίας ζωγραφικής / γλυπτικης (πίνακες /αγάλματα)

Αυτός ο τομέας της επιχείρησής μου, έχει ανεξάντλητο περιεχόμενο διότι δημιουργεί ό,τι ζητούν οι πελάτες της .....και ζητούν όλο και περισσότερα, με αποτέλεσμα καταπληκτικά και πάνω από όλα ανεκτίμητα έργα.

- Για εκείνους που θέλουν τη φαντασία τους, να τη κάνουν εικόνα. -

* ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ

* ΓΙΑ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΑ ΓΟΥΣΤΑ